MEGA PC SHOP - Consultanta IT

Categorii

Produse adaugate recent

Nici un produs nou

Publicitate

Producători

DEVIRUSARI 3 produse

DEVIRUSARI
DEVIRUSARI

Fiecare dintre noi stie la ora actuala ce este un virus informatic. Un program care detine capacitatea de a se autocopia si care se instaleaza fara voia utilizatorului provocand probleme software si uneori chiar deteriorand elementele hardware ale computerului.

Din pacate cu totii putem spune ca am trecut prin experienta de a avea cel putin o data calculatorul virusat si cunoastem efectele generate: deteriorarea anumitor programe, stergerea de fisiere sau modificarea acestora, stergerea totala a informatiilor de pe disc sau formatarea, distrugerea tabelei de alocare a fisierelor, transmiterea de fisiere continand date confidentiale, blocarea contului de e-mail din cauza trimiterii de mesaje nedorite, compromiterea retelei prin generarea de trafic nedorit, diverse probleme grafice sau de sonorizare, incetinirea vitezei de lucru a calculatorului si uneori chiar blocarea acestuia.

Solutia este o devirusare specializata realizata de echipa noastra cu vechime in domeniu. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pierderilor de date confidentiale, importante! Chiar daca fisierele virusate apartin sistemului de operare acesta poate fi restaurat dupa devirusare.

CONTACTAŢI-NE:

0726.85.85.95

office@abonamenteservice.ro