MEGA PC SHOP - Consultanta IT

Categorii

Produse adaugate recent

Nici un produs nou

Publicitate

Producători

RETELE SI SERVERE 4 produse

RETELE SI SERVERE
Societatea noastra asigura servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele. Produsul se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice care doresc sa beneficieze de o retea realizata cu cele mai bune echipamente din domeniu, operationala in cel mai scurt timp, la preturi reduse si in deplina concordanta cu nevoile personale.

Serviciile noastre de proiectare garanteaza dimensionarea corecta a retelei din faza de proiect, particularizarea acesteia in functie de cerintele dumneavoastra si de specificul locatiei, realizarea fara ca activitatea firmei sa fie intrerupta sau perturbata, costuri minime si intrarea rapida in functiune.

Administrarea de retele se poate efectua in baza abonamentului de service si cuprinde detectarea si eliminarea problemelor ce pot afecta mai multi utilizatori, verificarea parametrilor functionali, instalarea de update-uri, realizarea de modificari in conformitate cu nevoile actuale, securizarea si in anumite cazuri chiar extinderea retelei.

Serviciul de optimizare se presteaza la cerere si se realizeaza pe baza unui proiect care are drept scop prezentarea solutiilor gasite, pretului stabilit si a timpului estimat de realizare. Optimizarea personalizata rezolva lipsa de stabilitate a retelei, suprasolicitarea, problemele de securitate, numarul de redus de posturi de lucru si va ajuta sa cresteti productivitatea muncii castigand timp pretios.

Pentru orice intrebari si sprijin tehnic nu ezitati sa ne contactati!

CONTACTAŢI-NE:

0726.85.85.95

office@abonamenteservice.ro