MEGA PC SHOP - Consultanta IT

Categorii

Produse adaugate recent

Nici un produs nou

Publicitate

Producători

WEB DESIGN SI MENTENANTA WEB 0 produs

WEB DESIGN SI MENTENANTA WEB
In momentul de fata reteaua Internet reprezinta cea mai importanta retea de utilizatori, un instrument eficient in promovarea afacerii dumneavoastra. O pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare este esentiala daca va doriti o prezentare a institutiei sau firmei dumneavoastra, un loc in care o reclama sa fie vizionata 24 ore/zi, 7 zile/ saptamana si 365 zile/an sau unde sa va vindeti produsele si serviciile.

De ce aveti nevoie de o firma specializata? Deoarece succesul prezentarii sta in capacitatea unui profesionist de a construi o pagina web care sa se muleze perfect nevoilor dumneavoastra si imaginii dorite, de a alege un nume adecvat, de a integra perfect grafica si sunetul informatiilor furnizate, etc. Orice pagina web va fi comparata cu alte zeci sau sute de pagini vizitate anterior, independent de continut, forma de prezentare a paginilor va influenta indirect increderea clientului in compania respectiva.

La ora actuala un site web este mai ieftin decat un stand de prezentare si mult mai eficient decat orice carte de vizita sau magazin conventional. Va permite sa faceti orice cu stil: sa va prezentati, sa vindeti, sa cumparati, sa-i informati pe ceilalti utilizatori ai Internetului, sa intrati in contact cu un numar impresionant de persoane. Oricand va doriti o pagina web profesionala va stam la dispozitie cu sfaturi competente si design original.

Mentenanta Web

De ce aveti nevoie de un contract de mentenanta web?
Simplu! In acest fel puteti reduce costurile necesare actualizarii permanente a informatiilor prezentate pe pagina web astfel incat site-ul sa pastreze pasul cu evolutia afacerii dumneavoastra, puteti adauga in permanenta elemente sau resurse noi in cel mai scurt timp si in perfecta concordanta cu ultimele solicitari in domeniu.

Utilizatorii internetului sunt in continua cautare de informatii noi si numai un site updatat, care se schimba in permanenta in bine ii poate face sa revina si sa va selecteze pagina web printre favorite.

Un contract de mentenanta web va asigura de asemenea si o continuitate in activitatea de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). Specialistii nostri va garanteaza nu numai aparitia pe primele pagini ale cautarii motoarelor, ci si mentinerea acestor pozitii de top atat de ravnite in toate domeniile. Cum realizam acest lucru? Asigurandu-ne ca pagina dumneavoastra este inscrisa in cele mai importante directoare nationale si internationale, dand in permanenta anunturile publicitare pentru activitatea dumneavoastra, care altfel v-ar rapi extrem de mult timp si depunand eforturi in scopul imbunatatirii grafice, altfel extrem de costisitoare in afara unui abonament.

De asemenea, va puteti baza pe ajutorul nostru in tot ceea ce tine de hosting si achizitionare domenii web la preturi preferentiale. Toate aceste facilitati va usureaza atat de mult intretinerea paginilor de internet - nu trebuie decat sa solicitati si noi vom face orice schimbare dorita, indiferent cat de complexa fara costuri suplimentare!

Pentru mai multe detalii: www.abonamenteservice.ro

Nu ezitati sa ne contactati!

Nu există niciun produs în această categorie.

CONTACTAŢI-NE:

0726.85.85.95

office@abonamenteservice.ro