MEGA PC SHOP - Consultanta IT

Categorii

Produse adaugate recent

Nici un produs nou

Publicitate

Producători

Conditii de utilizare

 

Generalitati : Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea Advanced IT Providers s.r.l. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii :
a. Acest site este intretinut si administrat de S.C. Advanced IT Providers S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare „Societate”
b. Persoana juridica sau institutia publica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului megapc.ro este denumit „Client”
c. Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.megapc.ro) va fi denumita generic „site-ul megapc.ro”
d. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul megapc.ro vor fi denumite in continuare „continut”

Drepturi de autor : Intregul continut al site-ului megapc.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal) Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului megapc.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Securitatea datelor personale si a informatiilor : Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului megapc.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Site-ului megapc.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului megapc.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii : Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, neavand valoare contractuala, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
Advanced IT Providers nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

Frauda ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI megapc.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL megapc.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


AcasăAcasă

CONTACTAŢI-NE:

0726.85.85.95

office@abonamenteservice.ro